Upptäck en värld av avkoppling och välbefinnande på vårt spa och wellnesscenter

Välkommen till vårt spa och wellnesscenter, en oas av lugn och avkoppling där du kan fly vardagens stress och bekymmer. Vi erbjuder en rad avancerade behandlingar och faciliteter för att hjälpa dig att återfå balansen i kropp och själ. Oavsett om du är i behov av en mani- eller pedikyr, en avslappnande stund vid vår inomhuspool eller en stunds värme i bastun, har vi allt du behöver för att skämma bort dig själv och återfå energin.

Mani- och pedikyr för välvårdade händer och fötter

Vi erbjuder professionella mani- och pedikyrbehandlingar för att ge dina händer och fötter den omsorg de förtjänar. Våra erfarna terapeuter använder endast högkvalitativa produkter och tekniker för att ge dig bästa möjliga resultat. Oavsett om du vill ha en klassisk manikyr eller pedikyr, eller om du föredrar en mer lyxig behandling med exfoliering och massage, kan vi skräddarsy en behandling som passar dina behov och önskemål.

Njut av avkoppling vid vår inomhuspool

Vår inomhuspool är en perfekt plats att koppla av och njuta av en stunds lugn och ro. Vattnet är uppvärmt till en behaglig temperatur, vilket gör det perfekt för avslappning och återhämtning. Du kan simma några längder för att få upp pulsen eller bara flyta runt och låta vattnet omsluta dig. Oavsett vad du väljer kommer du att känna dig uppfriskad och avslappnad efter din tid vid poolen.

Skäm bort dig själv med en stunds värme i bastun

Vår bastu är en plats för total avkoppling och återhämtning. Värmen och ångan hjälper till att öppna upp porerna i huden och frigöra spänningar i musklerna. Du kan välja mellan en traditionell torr bastu eller en ångbastu, beroende på dina preferenser. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer du att lämna bastun med en känsla av totalt välbefinnande och avslappning.

Slappna av och njut av våra spa- och wellnessbehandlingar

Utöver mani- och pedikyrbehandlingar, inomhuspool och bastu erbjuder vi också en rad andra spa- och wellnessbehandlingar för att hjälpa dig att återfå balansen i kropp och själ. Våra terapeuter är experter inom sina områden och kan skräddarsy behandlingar efter dina individuella behov och önskemål. Oavsett om du är i behov av en avslappnande massage, en ansiktsbehandling eller en kroppsbehandling, kan vi hjälpa dig att hitta det perfekta sättet att skämma bort dig själv.

Boka din avkopplande upplevelse idag

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt spa och wellnesscenter och ge dig en minnesvärd och avkopplande upplevelse. Oavsett om du är i behov av en mani- eller pedikyr, en stunds avkoppling vid vår inomhuspool eller en värmande stund i bastun, har vi allt du behöver för att återfå energin och känna dig som ny. Kontakta oss idag för att boka din behandling och ge dig själv den omsorg och uppmärksamhet du förtjänar.

Kontakta oss för mer information

För mer information om våra behandlingar och faciliteter, vänligen kontakta oss på följande kontaktuppgifter:

  1. Mani- och pedikyr
  2. Inomhuspool
  3. Bastu
  4. Spa- och wellnessbehandlingar
  5. Boka din avkopplande upplevelse idag
  6. Kontakta oss för mer information