Hotell i Sundsvall: Perfekt för familjer, affärsresenärer och konferenser

Om du letar efter ett hotell i Sundsvall som erbjuder bekväma familjerum, en fantastisk restaurang och välutrustade konferensrum, behöver du inte leta längre. Vårt hotell är den perfekta platsen för både nöjesresor och affärsresor.

Familjerum för en bekväm vistelse

Våra familjerum är rymliga och välutrustade för att säkerställa att hela familjen får en bekväm vistelse. Rummen är utformade med tanke på både vuxna och barn, och erbjuder gott om utrymme att koppla av och njuta av er vistelse. Med bekväma sängar och moderna faciliteter kan ni vara säkra på att ni kommer att känna er som hemma.

Restaurang med läcker mat och atmosfär

Vår restaurang är känd för sin läckra mat och trevliga atmosfär. Vi erbjuder en varierad meny med något för alla smaker. Oavsett om du är sugen på en härlig frukostbuffé, en lätt lunch eller en lyxig middag, kommer vårt kök att tillfredsställa dina smaklökar. Vår restaurang är också perfekt för att fira speciella tillfällen eller bara njuta av en trevlig måltid med familj och vänner.

Konferensrum för framgångsrika möten

Om du planerar en konferens eller ett affärsmöte i Sundsvall, har vi de perfekta konferensrummen för dig. Våra välutrustade och moderna konferensrum kan rymma både små och stora grupper och erbjuder allt du behöver för att göra ditt möte framgångsrikt. Med professionell personal och avancerad teknik kan du vara säker på att ditt möte kommer att bli lyckat.

Boka ditt hotell i Sundsvall idag

Oavsett om du reser med familjen, är på affärsresa eller planerar en konferens, är vårt hotell i Sundsvall det perfekta valet. Med våra bekväma familjerum, läckra restaurang och välutrustade konferensrum kan du vara säker på att din vistelse kommer att bli en minnesvärd upplevelse. Boka ditt hotellrum idag och se fram emot en fantastisk vistelse i Sundsvall.

  • Familjerum för en bekväm vistelse
  • Restaurang med läcker mat och atmosfär
  • Konferensrum för framgångsrika möten
  1. Boka ditt hotell i Sundsvall idag

Kontakta oss

Om du har några frågor eller vill boka ditt hotellrum, tveka inte att kontakta oss. Vårt vänliga och hjälpsamma personal finns tillgänglig för att hjälpa dig med alla dina behov.