Hotell & Äventyr i fjällen

Letar du efter ett en härlig fjällsemester på ett mysigt hotell och samtidigt kombinera detta med äventyr i vinter?

Prova på hundspann i vinter

Varför inte prova hundspann? Färdas över det snötäckta landskapet med dina fyrbenta vänner som dragare. Det är en fantastisk aktivitet för hela familjen. Olika operatörer erbjuder olika turer, så du kan välja en som passar dig. Det finns kortare turer, eller så kan du åka på en längre utflykt med pauser för kaffe eller lunch. Du kan till och med prova att styra hundspannet själv! Så kom igen, utmana dig själv och ha lite roligt i vinter.

Några av de mest populära fjällorterna som årligen besöks av många hundra tusen besökare är Åre, Sälen, Idre med flera.

Du som vill boka hundspann i Sälen eller någon av de andra populära turistorterna på vintern hittar enkelt olika arrangörer genom att googla. Du som vill veta mer om hundspann,, slädhundar och olika tävlingar med hundspann kan hitta mer information här: https://sv.wikipedia.org/wiki/Sl%C3%A4dhund

Andra lite mer äventyrliga aktiviteter som fjällen erbjuder är bland annat skoter åkning. Du som besöker fjällen kan enkelt boka en tur med skoter i Sälen, Åre, Idre eller annan fjällort.

Ät gott efter en tur med hundspann

Efter en härlig vintertur med hundspann eller skoter kommer du nog känna dig hungrig och då kan det vara trevligt att gå på en bra restaurang. Om du besöker Sälen har du ett stort utbud av restauranger att välja emellan. Oavsett om du vill gå på en lyxig restaurang eller vill gå på en pizzeria i Sälen kommer du garanterat hitta den perfekta restaurangen för dig och dina vänner, din familj och släkt.

Hotell och boende i Sälen

Du som letar efter bra boende i Sälen kan vi bland annat rekommendera högfjällshotellet som har mycket hög standard och får högt betyg vad gäller service och trivsel.

Hoppas du hittar det du söker och får en riktigt härlig vistelse i fjällen i år!