Upptäck en värld av avkoppling och välbefinnande på vårt spa och wellness-center

Välkommen till vårt spa och wellness-center, en fristad för avkoppling och välbefinnande. Här kan du njuta av en rad olika behandlingar och aktiviteter som hjälper dig att ladda upp batterierna och ta hand om din kropp och själ. Vi erbjuder allt från yogaklasser och simning i vår inomhuspool till avslappning i vår saltgrotta. Låt oss guida dig genom några av våra mest populära tjänster och faciliteter.

Yogaklasser för kropp och själ

Vi tror på att främja en holistisk livsstil och yogaklasserna på vårt spa är en perfekt möjlighet att uppnå detta. Våra erfarna instruktörer leder dig genom olika yogapositioner och andningsövningar som hjälper till att stärka din kropp, öka din flexibilitet och lugna ditt sinne. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, har vi klasser som passar alla nivåer. Ta med din egen yogamatta eller låna en av våra.

Inomhuspool för avkoppling och motion

Vår inomhuspool är en oas av lugn och avkoppling. Här kan du simma några längder för att få upp pulsen eller bara flyta runt och slappna av. Vattnet är varmt och behagligt, perfekt för att lindra spänningar och stress. Efter en lång dag är det inget bättre sätt att varva ner än att ta ett dopp i vår pool och låta vattnet omsluta dig. Glöm inte att prova våra bubbelpooler för extra avkoppling.

Utforska fördelarna med en saltgrotta

Vår saltgrotta är en unik upplevelse som erbjuder en rad hälsofördelar. Genom att andas in den luft som är rik på mineraler och negativa joner kan du rensa dina luftvägar, förbättra din hud och lindra stress och ångest. Våra saltgrottor är designade för att efterlikna naturliga saltgrottor och skapa en avkopplande atmosfär. Ta med en bok eller bara luta dig tillbaka och njut av lugnet.

Andra faciliteter och tjänster

Vårt spa och wellness-center erbjuder även andra faciliteter och tjänster för att hjälpa dig att uppnå total avkoppling och välbefinnande. Vi har en bastu där du kan svettas ut gifter och spänningar, samt en relaxavdelning där du kan koppla av mellan behandlingar. Våra terapeuter erbjuder också en rad olika massagebehandlingar som hjälper till att lindra muskelspänningar och främja avslappning.

Vi hoppas att du har fått en liten inblick i vad vårt spa och wellness-center har att erbjuda. Oavsett om du vill delta i en yogaklass, simma i vår inomhuspool eller utforska fördelarna med en saltgrotta, finns det något för alla här. Ta hand om dig själv och unna dig en stund av total avkoppling och välbefinnande hos oss.